Scaramantico Rooms

Napoli
Scaramantico Rooms Öne Çıkan Resim
Scaramantico Rooms Dış Mekan
Scaramantico Rooms Dış Mekan
Scaramantico Rooms İç Mekan
Scaramantico Rooms İç Mekan
Image More +81 fotoğraf
Scaramantico Rooms
Via Silvio Spaventa 9 , Napoli

Scaramantico Rooms size Napoli merkezinde, Mercato di Porta Nolana ile 3 dakika yürüyüş ve Piazza Giuseppe Garibaldi ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 3 mi (4,8 km) ve Castel dell'Ovo ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Scaramantico Rooms misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Bastoni)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Coppe)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Spade)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Denari)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x