Scandic Lillestrøm

Oslo – Güney Norveç, Skedsmo
Scandic Lillestrøm Genel
Scandic Lillestrøm Genel
Scandic Lillestrøm Genel
Scandic Lillestrøm Genel
Scandic Lillestrøm Genel
Image More +48 fotoğraf
Scandic Lillestrøm
Stillverksveien 28 Lillestrom Oslo – Güney Norveç, Skedsmo

Lillestrom bölgesindeki Scandic Lillestrøm konaklamanızda, Norges Varemesse ve Norveç Ticaret Fuarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Oslo Spektrum ile 13,1 mi (21,1 km) ve Karl Johan Caddesi ile 13,2 mi (21,3 km) mesafede.

Bruket Scandic Lillestrøm misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

220 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Lillestrom bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Family
Family Oda (Four)
Superior
Superior Oda (Plus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x