Scalford Country House Hotel

East Midlands, Melton Mowbray
Scalford Country House Hotel Genel
Scalford Country House Hotel Genel
Scalford Country House Hotel Öne Çıkan Resim
Scalford Country House Hotel Dış Mekan
Scalford Country House Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Scalford Country House Hotel
Scalford Road East Midlands, Melton Mowbray

Melton Mowbray bölgesindeki Scalford Country House Hotel misafirlere kırsal bölgede, Melton Theatre ve Twinlakes Park Tema Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Stapleford Park Golf Course ile 11,9 km (7,4 mi) ve Langar Go Karting and Quad Biking Centre Nottingham ile 14,3 km (8,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

70 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Edward dönemi stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Çift Kişilik Yatak (Double)
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak (Family of 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x