SBH Costa Calma Beach Resort

Costa Calma, Bahia Calma
SBH Costa Calma Beach Resort Genel
SBH Costa Calma Beach Resort Genel
SBH Costa Calma Beach Resort Genel
SBH Costa Calma Beach Resort Genel
SBH Costa Calma Beach Resort Genel
Image More +39 fotoğraf
SBH Costa Calma Beach Resort
Avenida Agustin Millares, 2 Costa Calma Costa Calma, Bahia Calma

SBH Costa Calma Beach Resort misafirlere Pajara (Costa Calma) bölgesinde, Costa Calma Kuzey Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Rio Calma Artificial Beach ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sotavento de Jandia Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve El Rancho ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

556 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 adults and 1 child)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 adults and 2 children)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 adults and 1 child)
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası (2 adults)
Üç
Üç Kişilik Oda (3 adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x