Savoy - IHCL SeleQtions

Ooty
Savoy - IHCL SeleQtions Genel
Savoy - IHCL SeleQtions Genel
Savoy - IHCL SeleQtions Genel
Savoy - IHCL SeleQtions Genel
Savoy - IHCL SeleQtions Genel
Image More +90 fotoğraf
Savoy - IHCL SeleQtions
Ootacamund 77 Sylks Road , Ooty

Savoy - IHCL SeleQtions konaklamanızda Ooty bölgesinde, Nilgiri Hills ile 0,1 km (0,1 mi) ve Ooty Gül Bahçesi ile 3,5 km (2,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Thread Bahçesi ile 3,6 km ve Ooty Gölü ile 3,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Dining Room ideal; otelin kahve dükkanı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 40 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz buhar odası ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x