Savona 18 Suites

Milano
Savona 18 Suites Genel
Savona 18 Suites Genel
Savona 18 Suites Genel
Savona 18 Suites Genel
Savona 18 Suites Genel
Image More +61 fotoğraf
Savona 18 Suites
Via Savona 18 , Milano

Savona 18 Suites misafirlere Milano (Porta Genova) bölgesinde, MUDEC - Museo delle Culture ve Leonardo da Vinci Bilim ve Teknoloji Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Santa Maria delle Grazie Bazilikası ile 2,3 km ve Milano Katedrali ile 3,4 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Süit
Süit (single use)
Room
Süit
Room
Comfort Oda
Room
Grand Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x