Satvik Resort & Hotel

Yeni Delhi
Satvik Resort & Hotel Genel
Satvik Resort & Hotel Öne Çıkan Resim
Satvik Resort & Hotel Dış Mekan
Satvik Resort & Hotel Dış Mekan
Satvik Resort & Hotel Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Satvik Resort & Hotel
G-1 Pushpanjali Farms Dwarka link Road Bijwasan , Yeni Delhi

Satvik Resort & Hotel misafirlere Yeni Delhi (Güney Batı) bölgesinde, Palam Vihar ve Fun 'n' Food Village Eğlence ve Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 13,4 mi (21,6 km) ve Cuma Mescidi ile 15,5 mi (25 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x