Satoria Hotel Yogyakarta

Cava, Depok
Satoria Hotel Yogyakarta Genel
Satoria Hotel Yogyakarta Genel
Satoria Hotel Yogyakarta Genel
Satoria Hotel Yogyakarta Genel
Satoria Hotel Yogyakarta Genel
Image More +86 fotoğraf
Satoria Hotel Yogyakarta
Jl. Laksda Adisucipto Km. 8 Sleman Cava, Depok

Satoria Hotel Yogyakarta misafirlere Depok bölgesinde, havaalanı yakınında, TransMart Studio Mini Eğlence Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Dirgantara Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Malioboro Sokağı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Prambanan Tapınağı ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Coriander misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 144 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Elite Twin Room
Room
Superior Oda (King Bed)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Elite King Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x