Sath Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Beruwala
Sath Villa Genel
Sath Villa Genel
Sath Villa Öne Çıkan Resim
Sath Villa Dış Mekan
Sath Villa Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Sath Villa
Moragalla Kaluthara Güney Sri Lanka Sahili, Beruwala

Sath Villa misafirlere Beruwala bölgesinde, plajda, Moragalla Plajı yakınında ve Kaluwamodara Köprüsü ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bentota Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Kande Vihare Tapınağı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x