Sassongher

Sellaronda, Italian Alps
Sassongher Dış Mekan
Sassongher Dış Mekan
Sassongher Dış Mekan
Sassongher Dış Mekan
Sassongher Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Sassongher
Via Sassongher 45 Sellaronda, Italian Alps

Sassongher konaklamanızda Corvara in Badia bölgesinde, golf sahasına yakın, Campolongo Geçidi Kayak Alanı yakınında ve Puez-Geisler Doğa Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Colfosco Teleferiği ile 2,8 km ve Val Gardena Vadisi ile 3,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 52 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo Süit
Room
Stüdyo Süit, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x