Sasalamo

Eluan
Sasalamo Öne Çıkan Resim
Sasalamo Dış Mekan
Sasalamo Dış Mekan
Sasalamo Dış Mekan
Sasalamo Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Sasalamo
No. 840, Chuanfan Rd. , Eluan

Sasalamo size Hengchun (Eluan) bölgesinde, Kenting Gece Pazarı ve Kenting Ulusal Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ulusal Deniz Biyolojisi Müzesi ve Akvaryumu ile 13 mi (20,9 km) ve Sichongxi Kaplıcası ile 16,7 mi (26,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Sıra Ev, Bahçe Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Sıra Ev, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Family Çatı Katı (Loft), Dağ Manzaralı
Room
Romantic Çatı Katı Süiti (Penthouse), Kısmi Deniz Manzarası
Room
Comfort Sıra Ev, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x