Sarova Mara Game Camp

Masai Mara
Sarova Mara Game Camp Genel
Sarova Mara Game Camp Genel
Sarova Mara Game Camp Genel
Sarova Mara Game Camp Genel
Sarova Mara Game Camp Genel
Image More +57 fotoğraf
Sarova Mara Game Camp
Valley Road, C12 , Masai Mara

Masai Mara bölgesindeki Sarova Mara Game Camp misafirlere milli parkta, Maasai Mara Ulusal Koruma Alanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sekenani Ana Kapısı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Serengeti Ulusal Parkı ile 16,7 mi (26,9 km) ve Sekenani Koruma Alanı Genel Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı Boma dining misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

75 oda mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Küçük otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Çadır (Double)
Club
Club Çadır (Double)
Deluxe
Deluxe Çadır (Double)
Room
Family Çadır
Room
Family Çadır
Room
Deluxe Çadır, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Club Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x