Sarna Residence

Val D'orcia, San Quirico d'Orcia
Sarna Residence Genel
Sarna Residence Öne Çıkan Resim
Sarna Residence Dış Mekan
Sarna Residence Dış Mekan
Sarna Residence Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Sarna Residence
Strada di Ripa d'Orcia, 1 Val D'orcia, San Quirico d'Orcia

Sarna Residence konaklamanızda San Quirico d'Orcia bölgesinde, Horti Leonini Bahçesi ve Collegiata dei Santi Quirico e Giulitta Kilisesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu rezidans Vitaleta Kutsal Meryem Ana Kilisesi ile 8,2 km (5,1 mi) mesafede.

Misafirler için küçük mutfak olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti, spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu Toskana stili rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x