Sarmishsoy

Sarmysh
Sarmishsoy Genel
Sarmishsoy Öne Çıkan Resim
Sarmishsoy Dış Mekan
Sarmishsoy Dış Mekan
Sarmishsoy Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Sarmishsoy
Olchin SSG, 1 , Sarmysh

Sarmishsoy misafirlere Sarmysh bölgesinde, tarihi bölgede, Ali-Shir Nava'i Heykeli ile 25,8 mi (41,5 km) mesafede ve Zafer Parkı ile 27,5 mi (44,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Radonezh Aziz Sergius Tapınağı ile 27,7 mi (44,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Sarmishsov ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

x