Sarikampos Beach

Ierapetra
Sarikampos Beach Öne Çıkan Resim
Sarikampos Beach Dış Mekan
Sarikampos Beach Dış Mekan
Sarikampos Beach Dış Mekan
Sarikampos Beach Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Sarikampos Beach
Myrtos , Ierapetra

Ierapetra bölgesindeki Sarikampos Beach misafirlere deniz kıyısında, Ierapetra Arkeoloji Müzesi ve Ierapetra Venedik Hisarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ierapetra Beach ile 8,1 mi (13 km) ve Belegrina ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Restoranda Sarikampos Beach misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 20-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x