Sari Bamboo Bungalows

Lesser Sunda Islands, Sayan
Sari Bamboo Bungalows Genel
Sari Bamboo Bungalows Genel
Sari Bamboo Bungalows Öne Çıkan Resim
Sari Bamboo Bungalows Dış Mekan
Sari Bamboo Bungalows Dış Mekan
Image More +119 fotoğraf
Sari Bamboo Bungalows
Jalan Raya Penestanan No. 8 Sayan Lesser Sunda Islands, Sayan

Sari Bamboo Bungalows misafirlere Ubud bölgesinde, eğlence bölgesinde, Don Antonio Blanco Müzesi ile Blanco Müzesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Bali Bird Walks ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Asya mutfağı için Sari Bamboo Warung ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için özel havuz olan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa
Room
Deluxe Villa
Room
Deluxe Bungalov
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Villa
Room
Deluxe Villa
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x