Sarapiquis Rainforest Lodge

Central Valley, Tirimbina
Sarapiquis Rainforest Lodge Genel
Sarapiquis Rainforest Lodge Genel
Sarapiquis Rainforest Lodge Genel
Sarapiquis Rainforest Lodge Dış Mekan
Sarapiquis Rainforest Lodge Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Sarapiquis Rainforest Lodge
La Virgen de Sarapiqui Central Valley, Tirimbina

Sarapiquis Rainforest Lodge misafirlere Sarapiqui bölgesinde, nehir kıyısında, Kosta Rika Doğa Koruma Alanı ve Serpentario 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Poas Volcano Ulusal Parkı ile 15,3 mi (24,6 km) ve Tirimbina Rainforest Center ile 5 mi (8 km) mesafede.

Latin Amerika mutfağı sevenler için Restaurant Zeledon restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 15 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x