Sara Riviera

Nice Semti, Cap d'Ail
Sara Riviera Öne Çıkan Resim
Sara Riviera Dış Mekan
Sara Riviera Dış Mekan
Sara Riviera Dış Mekan
Sara Riviera Dış Mekan
Image More +294 fotoğraf
Sara Riviera
33 Av. du Général de Gaulle Nice Semti, Cap d'Ail

Sara Riviera size Cap d'Ail merkezinde, Monte Carlo Formula 1 Parkuru ve Mala Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Casino Monte Carlo ile 3,7 mi (5,9 km) ve Promenade des Anglais ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 9.00 ve 11.00, hafta sonu 9.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

COSTA
COSTA 518
COSTA
COSTA 137
COSTA
COSTA 001
COSTA
COSTA 138
COSTA
COSTA 209
COSTA
COSTA 211
COSTA
COSTA 009
COSTA
COSTA 104
COSTA
COSTA 008
COSTA
COSTA 107

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x