Sapphire Beach Resort

Ambergris Caye, San Pedro
Sapphire Beach Resort Genel
Sapphire Beach Resort Genel
Sapphire Beach Resort Öne Çıkan Resim
Sapphire Beach Resort Dış Mekan
Sapphire Beach Resort Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
Sapphire Beach Resort
10 Miles North of Ambergris Caye Ambergris Caye, San Pedro

San Pedro bölgesindeki Sapphire Beach Resort misafirlere okyanus kıyısında, Belize Set Resifi ve Bacalar Chico Ulusal Parkı ve Deniz Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Mexico Rocks ile 5,7 km (3,6 mi) ve Secret Plajı ile 13,6 km (8,5 mi) mesafede.

Karayip mutfağı sevenler için Gem Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Bungalov, 1 Yatak Odası, Plaj Kenarı
Signature
Signature Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Family Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Senior Süit, 2 Yatak Odası, Plaj Kenarı
Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Royal Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Comfort Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x