Sanzan Chalet

Koshinetsu, Hokujo
Sanzan Chalet Öne Çıkan Resim
Sanzan Chalet Dış Mekan
Sanzan Chalet Dış Mekan
Sanzan Chalet Dış Mekan
Sanzan Chalet Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Sanzan Chalet
Hakuba 2937-321, Hokujo Koshinetsu, Hokujo

Bu köşk misafirlere Hakuba bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hakuba Sanat Müzesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı bungalov Hakuba Happo-One Kayak Alanı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilirsiniz.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu bungalovda ayrıca kayak dolabı, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dağ Evi, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x