Santuari de Terrades

İspanyol Pyrénées Dağları, Terrades
Santuari de Terrades Öne Çıkan Resim
Santuari de Terrades Dış Mekan
Santuari de Terrades Dış Mekan
Santuari de Terrades Yerinde Yemek
Santuari de Terrades Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
Santuari de Terrades
Ctra. Terrades Vall de Santa Magdalena, S/N İspanyol Pyrénées Dağları, Terrades

Santuari de Terrades misafirlere Terrades bölgesinde, iskele üstünde, Sala de Peixateries ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede ve Dalí Joies ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Dali Müzesi ile 9,5 mi (15,3 km) ve San Pedro Kilisesi ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kütüphane mevcuttur. Terrades bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Basic
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x