Santorini Hotel & Resort

Caribbean Lowlands, Santa Marta
Santorini Hotel & Resort Genel
Santorini Hotel & Resort Genel
Santorini Hotel & Resort Genel
Santorini Hotel & Resort Genel
Santorini Hotel & Resort Genel
Image More +110 fotoğraf
Santorini Hotel & Resort
Carrera 2 No 4-49, Bello Horizonte Caribbean Lowlands, Santa Marta

Santorini Hotel & Resort misafirlere Santa Marta bölgesinde, körfez yakınında, Magdalena River ve Bello Horizonte Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Tayrona Ulusal Doğa Parkı ile 14,8 mi (23,8 km) ve Rodadero Plajı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Restaurante Santorini yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 73 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Oda
Room
Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x