Santorini Beach Hotel

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Santorini Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Santorini Beach Hotel Dış Mekan
Santorini Beach Hotel Dış Mekan
Santorini Beach Hotel Dış Mekan
Santorini Beach Hotel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Santorini Beach Hotel
Estrada da Balsa, 67 Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Santorini Beach Hotel misafirlere Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesinde, Apagafogo Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Aquarios Adası ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Muta Plajı ile 10 mi (16,1 km) ve Ilha dos Aquarios ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x