Santo Spirito

Arezzo
Santo Spirito Dış Mekan
Santo Spirito İç Mekan
Santo Spirito Oda Düzeni
Santo Spirito Oda Düzeni
Santo Spirito Oda Düzeni
Image More +88 fotoğraf
Santo Spirito
Via Ticino 3 , Arezzo

Santo Spirito misafirlere Arezzo bölgesinde, alışveriş bölgesinde, San Donato Hastanesi ve Gaio Cilnio Patron Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Arno River ile 6,2 mi (9,9 km) ve Guido Monaco Meydanı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

2 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x