Santasport Apartment Hotel

Batı Finlandiya, Rovaniemi
Santasport Apartment Hotel Genel
Santasport Apartment Hotel Genel
Santasport Apartment Hotel Genel
Santasport Apartment Hotel Genel
Santasport Apartment Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Santasport Apartment Hotel
Hiihtomajantie 2 Batı Finlandiya, Rovaniemi

Rovaniemi bölgesindeki bu apart otel misafirlere iskele üstünde, Lappi Arena ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Ounasvaara ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Lordi Meydanı ile 2,3 km (1,4 mi) ve Sampokeskus Shopping Centre ile 2,3 km (1,4 mi) mesafede.

Bu apart dairede, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 40-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Rovaniemi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sauna (Pet friendly)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x