Santarosa Relais

Itria Valley, Noci
Santarosa Relais Öne Çıkan Resim
Santarosa Relais Dış Mekan
Santarosa Relais Dış Mekan
Santarosa Relais İç Mekan
Santarosa Relais İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Santarosa Relais
Via Santa Rosa 5 Itria Valley, Noci

Santarosa Relais konaklamanızda Noci bölgesinde, Putignano Karnavalı ile 9 km (5,6 mi) ve Grotta del Trullo Mağarası ile 9,6 km (6 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Trullo Sovrano ile 11,7 km ve Castellana Mağaraları ile 12,5 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Stüdyo Süit
Room
Camera Scala con Vasca Idromassaggio
Room
Camera Orologio
Room
Camera Pensieri

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x