Santa Maria Degli Angeli C Ospitalità

Ruviano
Santa Maria Degli Angeli C Ospitalità Genel
Santa Maria Degli Angeli C Ospitalità Öne Çıkan Resim
Santa Maria Degli Angeli C Ospitalità Dış Mekan
Santa Maria Degli Angeli C Ospitalità Dış Mekan
Santa Maria Degli Angeli C Ospitalità Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Santa Maria Degli Angeli C Ospitalità
Via Santa Maria Degli Angeli, 30 ALVIGNANELLO , Ruviano

Ruviano bölgesindeki Santa Maria Degli Angeli C Ospitalità misafirlere kırsal bölgede, Museo Kere ve Grassano Vahşi Yaşam Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu hostel Taburno-Camposauro Bölge Doğa Parkı ile 8,4 km (5,2 mi) ve Terme di Telese ile 9,3 km (5,8 mi) mesafede.

Santa Maria Degli Angeli C Ospitalità misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere portatif vantilatörler ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafilere bebek bakımı (ücretli) ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Bu hostelde etkinliklerde kullanılmak üzere 30 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo, Nehir Manzaralı
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Ortak Banyo
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Ortak Banyo, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x