Santa Igia B&B Country House

Elmas
Santa Igia B&B Country House Öne Çıkan Resim
Santa Igia B&B Country House Dış Mekan
Santa Igia B&B Country House Dış Mekan
Santa Igia B&B Country House Dış Mekan
Santa Igia B&B Country House Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Santa Igia B&B Country House
Via Girolamo Emiliani 21 , Elmas

Elmas bölgesindeki Santa Igia B&B Country House misafirlere denize sıfır, Cagliari Limanı ve Cagliari Roma Amfi Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cittadella dei Musei ile 9,1 km (5,7 mil) ve Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 9,2 km (5,7 mil) mesafede.

Santa Igia B&B Country House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x