Santa Cruz Village Hotel

Madeira Adası, Pinheiro
Santa Cruz Village Hotel Genel
Santa Cruz Village Hotel Genel
Santa Cruz Village Hotel Genel
Santa Cruz Village Hotel Genel
Santa Cruz Village Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Santa Cruz Village Hotel
Rua do Bom Jesus, n°22 Madeira Adası, Pinheiro

Santa Cruz Village Hotel misafirlere Santa Cruz (Santa Cruz) bölgesinde, Santa Cruz Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Santo da Serra Golf Club ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Madeira Botanik Bahçesi ile 10 mi (16,1 km) ve CR7 Müzesi ile 14,3 mi (23,1 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Loural ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

40 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x