Santa Catalina Hotel

Caribbean Lowlands, Cartagena
Santa Catalina Hotel Genel
Santa Catalina Hotel Genel
Santa Catalina Hotel Genel
Santa Catalina Hotel Genel
Santa Catalina Hotel Genel
Image More +64 fotoğraf
Santa Catalina Hotel
Carrera 6, Cl. del Candilejo #32 - 62 Caribbean Lowlands, Cartagena

Santa Catalina Hotel misafirlere Cartagena (Cartagena Walled City (Duvarlı Şehir)) bölgesinde, Plaza de los Coches ve Casa del Marques de Premio Real yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Ayala Center ile 1,7 mi (2,8 km) ve Bocagrande Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Yemek servisi için Restante Gran Inka ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x