Sansuikan-Kinryu

Çubu, Hamamatsu
Sansuikan-Kinryu Öne Çıkan Resim
Sansuikan-Kinryu Dış Mekan
Sansuikan-Kinryu Yerinde Yemek
Sansuikan-Kinryu Yerinde Yemek
Sansuikan-Kinryu Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Sansuikan-Kinryu
2227 Kanzanjicho Çubu, Hamamatsu

Sansuikan-Kinryu misafirlere Hamamatsu (Kanzanjicho) bölgesinde, Hamana Gölü ve Atago Shrine yakınında. Bu 4 yıldızlı ryokan otel Hamanako Palpal Tema Parkı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Kanzanji Tapınağı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Ryokan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya karaoke gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda (Japanese-style, Hama Building)
Room
Traditional Oda (Japanese-style, Matsu Building)
Room
Deluxe Oda (Japanese-style)
Room
Deluxe Oda (Japanese Western Style)
Room
Standard Oda ( Japanese Style)
Room
Standard Oda (Japanese-style Room, High floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x