SanQingShan New Century Resort

Shangrao
SanQingShan New Century Resort Genel
SanQingShan New Century Resort Genel
SanQingShan New Century Resort Genel
SanQingShan New Century Resort Öne Çıkan Resim
SanQingShan New Century Resort Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
SanQingShan New Century Resort
NewCentury Resort, EasternRopeway Jinsha Purple Lake, Yunshan , Shangrao

Shangrao bölgesindeki SanQingShan New Century Resort konaklamanızda, Sanqing Dağı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sanqing Dağı Manzara Gözlem Noktası ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel SanQingShan ZhanShi ZhongXin ile 7 mi (11,2 km) ve Nanshan Mountain of Shangrao ile 19,5 mi (31,3 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

308 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x