Sankt Jörgen Park

Güney İsveç, Göteborg
Sankt Jörgen Park Genel
Sankt Jörgen Park Genel
Sankt Jörgen Park Genel
Sankt Jörgen Park Öne Çıkan Resim
Sankt Jörgen Park Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Sankt Jörgen Park
Knipplekullen 8-10 Güney İsveç, Göteborg

Göteborg bölgesindeki Sankt Jörgen Park konaklamanızda St. Jorgen Golf Kulübü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Frihamnen ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Nya Ullevi Stadyumu ile 5,2 mi (8,3 km) ve Liseberg Eğlence Parkı ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

İskandinav mutfağı seven misafirler için Inez ø Ernst ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

82 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık tenis kortları ve açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Twin
Twin or Double Room with Park View
Room
Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Oda, Teras, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x