Sani Valley Nature Lodges

Himeville
Sani Valley Nature Lodges Genel
Sani Valley Nature Lodges Genel
Sani Valley Nature Lodges Genel
Sani Valley Nature Lodges Genel
Sani Valley Nature Lodges Genel
Image More +63 fotoğraf
Sani Valley Nature Lodges
Sani Pass Road , Himeville

Sani Valley Nature Lodges konaklamanızda Himeville bölgesinde, tarihi bölgede, Drakensberg Dağları yakınında ve uKhahlamba-Drakensberg Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Himeville Müzesi ile 14,3 km ve Garden Castle Caves Doğa Koruma Alanı ile 18,4 km mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Rainbow
Rainbow Chalet
Room
Bushman Lodge
Room
Sunset Lodge
Room
Early Mist Chalet
Room
Lakeside Chalet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x