Sandra Tours

Noord
Sandra Tours Genel
Sandra Tours Genel
Sandra Tours Öne Çıkan Resim
Sandra Tours Dış Mekan
Sandra Tours Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Sandra Tours
Palm Beach 504 , Noord

Sandra Tours misafirlere Noord bölgesinde, plaj yakınında, Eagle Plajı ve Leeward Antilleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Links at Divi Aruba ile 3,6 mi (5,7 km) ve Aruba Rönesans Alışveriş Merkezi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Sandra Tours misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere güneşlik/perde ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit
Oda
Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Royal Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x