Sandown Guesthouse

Highveld Ridge, Sandton
Sandown Guesthouse Genel
Sandown Guesthouse Öne Çıkan Resim
Sandown Guesthouse Dış Mekan
Sandown Guesthouse İç Mekan
Sandown Guesthouse Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Sandown Guesthouse
159a North Road Highveld Ridge, Sandton

Sandton (Sandown) bölgesindeki Sandown Guesthouse misafirlere Morningside Mediclinic ve The MARC ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Montecasino Kumarhanesi ile 12,3 mi (19,7 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (Ground Floor)
Superior
Superior King (2nd Floor) 6
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x