Sándor Hotel

Transdanubia, Pecs
Sándor Hotel Genel
Sándor Hotel Öne Çıkan Resim
Sándor Hotel Dış Mekan
Sándor Hotel Dış Mekan
Sándor Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Sándor Hotel
Kálvária utca 58 Transdanubia, Pecs

Pecs bölgesindeki Sándor Hotel konaklamanızda, Pannonia (bölge) ve Modern Hungarian Gallery ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Zsolnay Porcelain Museum ile 0,2 mi (0,4 km) ve Vasarely Museum ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (single use)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (single use)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x