Sandikala Penthouse

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Sandikala Penthouse Öne Çıkan Resim
Sandikala Penthouse İç Mekan
Sandikala Penthouse İç Mekan
Sandikala Penthouse İç Mekan
Sandikala Penthouse İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Sandikala Penthouse
Jalan Braban Lesser Sunda Islands, Seminyak

Sandikala Penthouse misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Restoranlar Sokağı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Legian Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirlerimiz küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x