Sandies Malindi Dream Garden

Kenya Coast, Malindi
Sandies Malindi Dream Garden Genel
Sandies Malindi Dream Garden Genel
Sandies Malindi Dream Garden Öne Çıkan Resim
Sandies Malindi Dream Garden Dış Mekan
Sandies Malindi Dream Garden Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sandies Malindi Dream Garden
Casuarina Road Kenya Coast, Malindi

Malindi bölgesindeki Sandies Malindi Dream Garden misafirlere okyanus kıyısında, Silversands Sahili ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Marine Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Malindi Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Portekiz Kilisesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Akdeniz mutfağı seven misafirler için Savana ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz kenarı barı, 4 bar/dinlenme salonu ve 2 plaj barı idealdir. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x