Sand Rose Camp

Wadi Rum
Sand Rose Camp Genel
Sand Rose Camp Öne Çıkan Resim
Sand Rose Camp Dış Mekan
Sand Rose Camp İç Mekan
Sand Rose Camp Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Sand Rose Camp
Wadi Rum Disi , Wadi Rum

Sand Rose Camp konaklamanızda Wadi Rum bölgesinde, Vadi Rum Turizm Danışma Merkezi ile 16,7 km (10,4 mi) ve Mantar Kaya ile 23,9 km (14,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu çadır ev Khazali Kanyon ile 24,2 km (15,1 mil) ve Lawrence Kaplıcaları ile 24,8 km (15,4 mil) mesafede.

Restoranda Sand Rose Camp misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 101 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari macerası yaşayabilirsiniz. Bu çadır evde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Çadır
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x