Sand Dunes Tower Suites and Villas

Grand Strand, Myrtle Beach
Sand Dunes Tower Suites and Villas Genel
Sand Dunes Tower Suites and Villas Genel
Sand Dunes Tower Suites and Villas Genel
Sand Dunes Tower Suites and Villas Genel
Sand Dunes Tower Suites and Villas Öne Çıkan Resim
Image More +22 fotoğraf
Sand Dunes Tower Suites and Villas
201 74th Ave N Grand Strand, Myrtle Beach

Sand Dunes Tower Suites and Villas misafirlere Myrtle Plajı bölgesinde, plajda, Myrtle Beach Boardwalk ve Broadway at the Beach ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Myrtle Beach Kongre Merkezi ile 4,9 mi (7,9 km) ve SkyWheel Myrtle Beach ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Sand Dunes Tower Suites and Villas içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz ücretsiz su parkı ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x