Sand Beach Apartments

Split
Sand Beach Apartments Öne Çıkan Resim
Sand Beach Apartments Dış Mekan
Sand Beach Apartments Oda Düzeni
Sand Beach Apartments Oda Düzeni
Sand Beach Apartments Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Sand Beach Apartments
Preradovicevo setaliste 9 , Split

Sand Beach Apartments Split merkezinde, Bacvice Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Split Limanı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Split Riva ile 1,2 km ve Diocletian Sarayı ile 1,2 km mesafede.

Oteldeki 6 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Sigara içilmeyen bu dairede, yakın çevrede ücretsiz otopark, otelde plaj yogası, ve yakın çevrede eko-turları var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede segway kiralama, yakın çevrede kaya tırmanışı ve yakın çevrede mağara keşfi bulunuyor.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire
Room
Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x