Sanctuary Pakbeng Lodge

Pakbeng
Sanctuary Pakbeng Lodge Genel
Sanctuary Pakbeng Lodge Genel
Sanctuary Pakbeng Lodge Genel
Sanctuary Pakbeng Lodge Genel
Sanctuary Pakbeng Lodge Genel
Image More +57 fotoğraf
Sanctuary Pakbeng Lodge
Ban Done Khame , Pakbeng

Pakbeng bölgesindeki Sanctuary Pakbeng Lodge misafirlere nehir üzerinde, Pakbeng İskelesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Pakbeng Pazarı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Mekong ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

30 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, terlik ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, Balkon
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Deluxe Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x