San Trópico Petit Hotel & Peaceful Escape

Pasifik Sahili, Puerto Vallarta
San Trópico Petit Hotel & Peaceful Escape Genel
San Trópico Petit Hotel & Peaceful Escape Öne Çıkan Resim
San Trópico Petit Hotel & Peaceful Escape Dış Mekan
San Trópico Petit Hotel & Peaceful Escape Dış Mekan
San Trópico Petit Hotel & Peaceful Escape Dış Mekan
Image More +99 fotoğraf
San Trópico Petit Hotel & Peaceful Escape
Flamingos 161 Marina Vallarta Pasifik Sahili, Puerto Vallarta

San Trópico Petit Hotel & Peaceful Escape misafirlere Puerto Vallarta (Marina Vallarta (Vallarta Marinası)) bölgesinde, Kruvaziyer Terminali ve Uluslararası Kongre Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Bay of Banderas (Banderas Körfezi) ile 1,1 mi (1,8 km) ve Malecon ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Luxury
Luxury Süit
Royal
Royal Stüdyo, Havuz Manzaralı
Room
Premium Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x