San Siro Apartment

Milano
San Siro Apartment Öne Çıkan Resim
San Siro Apartment Dış Mekan
San Siro Apartment Dış Mekan
San Siro Apartment Dış Mekan
San Siro Apartment Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
San Siro Apartment
Via Val Poschiavina 2 , Milano

San Siro Apartment size Milano (San Siro) bölgesinde, Meazzo (San Siro) Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Galleria Vittorio Emanuele II ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Milano Katedrali ile 4,2 mi (6,7 km) ve Piazza del Duomo ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Özel Banyo
Panoramic
Panoramic Apart Daire, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x