San Premium Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
San Premium Hotel Genel
San Premium Hotel Öne Çıkan Resim
San Premium Hotel Dış Mekan
San Premium Hotel Dış Mekan
San Premium Hotel İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
San Premium Hotel
36 Ha Trung Str, Hang Bong Ward Hoan Kiem District Kuzey Vietnam, Hanoi

San Premium Hotel konaklamanızda Hanoi merkezinde, Tren Sokağı ve Hang Da Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hoa Lo Cezaevi Müzesi ile 0,9 km ve Hoan Kiem Gölü ile 0,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 62 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, Şehir Manzaralı
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x