San Lorenzo Suites

San Lorenzo de El Escorial
San Lorenzo Suites Genel
San Lorenzo Suites Genel
San Lorenzo Suites Genel
San Lorenzo Suites Genel
San Lorenzo Suites Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
San Lorenzo Suites
Calle Duque de Alba, 11 , San Lorenzo de El Escorial

San Lorenzo Suites konaklamanızda San Lorenzo de El Escorial merkezinde, El Real Coliseo de Carlos III Tiyatrosu ve Auditorio San Lorenzo de El Escorial Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu pansiyon San Lorenzo de El Escorial Kraliyet Manastırı ile 0,9 km (0,6 mi) ve Prenslik Sarayı ile 1,9 km (1,2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Özel küçük mutfak ve içinde mikrodalga fırın. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Süit, Teras
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x