San Bartolomeo Suite

Apennine Mountains, Castel Rigone
San Bartolomeo Suite Öne Çıkan Resim
San Bartolomeo Suite Dış Mekan
San Bartolomeo Suite Dış Mekan
San Bartolomeo Suite Dış Mekan
San Bartolomeo Suite Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
San Bartolomeo Suite
Via IV Novembre 4, Castel Rigone Apennine Mountains, Castel Rigone

Passignano sul Trasimeno bölgesindeki San Bartolomeo Suite misafirlere göl üzerinde, Trasimeno Gölü ve Castello di Magione ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sualzo Plajı ile 5,6 mi (9 km) ve Passignano sul Trasimeno Marina ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Toskana stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, ATM/banka hizmetleri ve kilitli dolap mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x