Samui VertiColor

Güney Tayland, Bo Put
Samui VertiColor Genel
Samui VertiColor Öne Çıkan Resim
Samui VertiColor Dış Mekan
Samui VertiColor Dış Mekan
Samui VertiColor Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Samui VertiColor
19/16 Moo 3 Bophut Güney Tayland, Bo Put

Samui VertiColor konaklamanızda Koh Samui merkezinde, Chaweng Plajı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Chaweng Gölü ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel Samui Merkez Festivali ile 2,5 km (1,6 mi) ve Balıkçı Köyü Meydanı ile 6,1 km (3,8 mi) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 151 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Family
Family Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Triple Studio

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x