Samui Garden Home

Güney Tayland, Koh Samui
Samui Garden Home Genel
Samui Garden Home Genel
Samui Garden Home Öne Çıkan Resim
Samui Garden Home Dış Mekan
Samui Garden Home Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Samui Garden Home
97/11 Moo 1 T.Maret Güney Tayland, Koh Samui

Samui Garden Home misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nathon İskelesi ile 10,5 mi (16,8 km) ve Bo Phut Plajı ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Yemek servisi için Jubilee Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 3 Yatak Odası, Mutfak, Bahçeli
2
2 Bedroom Garden Villa
Room
Standard Villa, 1 Çift Kişilik Yatak, Mutfak, Bahçeli
Room
Superior Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Mutfak, Bahçe Manzaralı
Room
Grand Villa, 1 Yatak Odası, Mutfak, Plaj Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x